28 Ağustos 2008 Perşembe

çocuklarımız ...




Bakmadigimi Dusundugunde...


Bakmadigimi dusundugunde, ilk resmimi buzdolabina asarken gordum seni, ve hemen yeni bir tane yapmak istedim.

Bakmadigimi dusundugunde, ihtiyaci olan bir kediyi beslerken gordum seni ve hayvanlara karsi iyi olmanin ne kadar degerli oldugunu ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, en sevdigim keki benim icin pisirirken gordum seni ve kucuk seylerin yasamdaki ozel seyler oldugunu ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, bir dua soylerken duydum seni ve her zaman konusabilecegim bir Tanrının oldugunu gordum ve Ona guvenebilecegimi ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, hasta olan bir arkadasina yemek yapip gotururken gordum seni ve hepimizin birbirimize goz kulak olmasi gerektigini ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, zamanini ve parani, hicbirseyi olmayan insanlara yardimci olmak icin verirken gordum seni ve bazi seylere sahip olanlarin olmayanlara vermesi gerektigini ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, eve ve evimizde yasayan herkese ozen gosterirken gordum seni ve bize verilen herseye ozen gostermem gerektigini ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, iyi hissetmediginde bile sorumluluklarini yerine getirirken gordum seni, ve buyudugumde sorumlu olmam gerektigini ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, gozlerinden yaslar gelirken gordum seni ve bazı seylerin bize aci verdigini ogrendim, ama yine de "aglayabilecegimi" gordum.

Bakmadigimi dusundugunde, bana deger verdigini gordugumde, bu yasamda olabilecegim herseyi olmak istedim.

Bakmadigimi dusundugunde, buyudugumde iyi ve uretken bir insan olmak icin gerekli cogu yasam dersini ogrendim.

Bakmadigimi dusundugunde, sana baktim ve "Sana bakmadigimi dusundugunde gordugum hersey icin tesekkurler" demek istedim.

Her birimiz -
anne, baba, buyukbaba, buyuk anne, amca, dayi, teyze, hala, ogretmen, arkadas -
bir cocugun yasamini etkiliyoruz.

Bugun birinin yasamina nasil dokunacaksiniz? "

Çocuklarınız sizlere bakıyor ya siz..???


Bugün mailime geldi bu yazı çok beğendim ve paylaşmak istedim...

1 yorum:

Lilypie Kids Birthday tickers